Traductor

dimecres, 29 de setembre del 2010

Dret de vaga

Article 4 de l'Estatut dels treballadors:
"1. Los trabajadores tienen como derechos básicos, con el contenido y alcance que para cada uno de los mismos disponga su específica normativa, los de:
Trabajo y libre elección de profesión u oficio.
Libre sindicación.
Negociación colectiva.
Adopción de medidas de conflicto colectivo.
Huelga.
Reunión.
Información, consulta y participación en la empresa."


Avui día 29 de setembre es dia de vaga general. Es protesta per la reforma laboral que ha promogut el govern ¿socialista? del Zapatero que suposa donar facilitats a les empreses pels acomiadaments, pels ERES, jubilació als 67 i moltes més coses que retallen els drets als treballadors.

I jo estic a la feina, amb uns texans i les meves bambes per tal de que els "piquetes" no ens diguin res, amb les persianes totalment baixades, i ha vingut quasi bé tothom. Només han faltat a treballar els sindicalistes i alguns del comité d'empresa, que moralment han vist que no podien venir...
Els carrers pleeeens de cotxes. La vaga no crec que hagi estat efectiva.

Per què he vingut a treballar? Doncs es una resposta clarísima. Si no vens no cobres, et donen de baixa un dia a la SS, afecta a les primes proporcionals, etc...doncs vaja merda de dret,no?
I la manifestació? Doncs a les 18h al centre...ups, a les 18.30h juga el Barça contra el Rubin Kazan...l'elecció està clara...

dijous, 23 de setembre del 2010

Toros no. ok. Correbous, si??




Fa uns mesos, crec que va ser al juliol, el Parlament de Catalunya va aprobar una llei amb la qual quedaven prohibits els toros a Catalunya. Jo vaig ser el primer que em vaig alegrar, ja que els toros em semblen una tonteria que no va més enllà de fer un espectacle de la mort d'un animal. Un animal que sofreix i, tot el que diguin els protaurins, per molt bé que visqui fins aquell moment no es pot fer un espectacle de la mort.
Tinc un amic super de dretes, un tio cult, reflexiu, estudiós, amb Màsters i que va fer amb mi la carrera de dret que em deia que lo únic que no podia defensar en aquesta vida es que li encantaven els toros. Era un amor irracional. Crec que aquest "amor" ve més lligat a la cultura patriotica española pero bueno...cadascú...
Doncs bé. una vegada aprovada la llei la pregunta era clara: S'ha fet per protegir a l'animal o s'ha fet per trencar amb tot el que sigui espanyol? Doncs ahir el Parlament ens va donar la resposta : Tan els hi en fot els animals.

Doncs resulta que ahir tenien la oportunitat de demostrar que el Parlament es mou per aspectes racionals. Doncs no. Cagada.
Els correbous es uan festa tradicional de Catalunya, pero la mateixa també consisteix en fer patir un animal. Que més dona que no arribi a morir, com defensen? Per exemple hi ha correbous que els hi posen foc a la cornamenta. Això fa embogir al bou, excitat pel foc a més de deixar-lo cec. També es nombroses les vegades que es queden cecs i moren habitualment d'esgotament...Llavors, si estem en contra dels toros perquè estar a favor dels bous.La resposta es clara, fàcil i decepcionant. Els eurus, que diría el Nuñez de Crackovia.

Mantenir els correbous suposa tenir contents els ganaders de Catalunya. Pasta fresca.
Doncs Parlament, tenieu una bona oportunitat de guanyar credibilitat, pero com sempre l'heu cagat.

Que us bombin!

dimecres, 22 de setembre del 2010

"Por lo civil o lo criminal"




Fa uns mesos, coincidint amb el partit Madrid-Barça, el fill de puta del Sr. Eduardo Inda (director del marca, i que quan el seu nom sorti en aquest blog sempre anirà acompanyat d'un insult, que per aixo es el meu blog!) va dir que s'havia de parar al Messi "por lo civil o lo criminal", lo qual ja vaig considerar que era una alentació a la violencia. Fair play cero points.
Doncs ara, el cabron del Inda, que fa les editorials del diari cada dia, se li omple la boca dient que el Marca defensa el joc net, que s'ha de protegir al CR7, al Agüero y a tota la gent que fa bon futbol. Inda, mamón, tu ets un cínic asquerós.
El Marca era un diari seriós, madrileny, pero amb cap. Pero desde que el subnormal de l'Inda està de director a empitjorat molt. No han dubtat en posar moltes vegades al CR7 en portada mig desputllat. Segur que s'en fa "pajillas" amb aquestes fotos el molt mamón de l'Inda.

Pero ja avui, després de tanta defensa al joc net, el Marca s'ha tornat a treure la careta. Ja en portada surt avui una entrada del Daniel Alves a un jugador del Racing en que es deia que aquesta acció no havia estat sancionada amb targeta ni sanció sent igual que la del Ulfjalusi. La meva sorpresa es gran al veure que aquesta entrada es va produir...al FEBRER DEL 2009!!!
Cullons, llavors tirem d'hemeroteca i pensem en el Figo que va lesionar de per vida a un prometedor central del Zaragoza, o al Goicoechea que es va carregar al Maradona, etc...

En fin, Inda Cabrón, Saluda al Campeón.

dilluns, 20 de setembre del 2010

Carta al Periódico publicada!

M'he sorprés a l'entrar a la web del Periódico, doncs he vist que a data d'ahir es pot haber publicat la meva carta al director que vaig transcriure l'altre dia en el blog. Ara miraré en prensa si es va publicar o simplement l'han publicat a la web.
M'han fet gràcia vàries coses:
1- El titol l'han canviat.Ara es diu: Colones y Cacos. Si més no, curiós.
2- La noticia té 12 vots a favor i cap en contra. És a dir, soc acceptat pel 100% de la gent que l'ha llegit. un honor.
3- M'han canviat bastantes coses del text.
4- La gent ha fet 3 comentaris que han sigut valorats per 44 persones totes positivament.

Perquè ho pogueu comparar aquí teniu el text i el link, aixi com els comentaris.
Son els meus dos minuts de fama...

LINK

Colones y cacosDomingo, 19 de septiembre del 2010 Sergi Castells Barrancos - (Barcelona) Votos: +12 -0 Comentarios (3) No suelo coger el metro, pero al tener que hacer el trayecto Entença-Dos de Maig creí que era la manera más rápida; total, solo son cinco paradas. Al ir a validar el billete, delante de mí una pareja se coló descaradamente al forzar las puertas. Pensé que no habría nadie vigilando, pero al girar la cabeza vi a un señor de TMB en la cabina, el cual, al verme, bajó la vista. Descendí hacia el andén detrás de la pareja; ambos se reían. Eran fácilmente identificables, ya que el chico llevaba una camiseta de Messi, pero nadie apareció para decirles algo. Subí al vagón. Al llegar a Verdaguer, hubo un tremendo colapso para salir. Me eché para atrás y, en ese momento, cayó una cartera al suelo. No era la mía, sino la de un turista extranjero, que se agachó para recogerla. No sé qué pasó exactamente, pero un chico dijo que ¿un joven tatuado al que le faltaban dos dientes¿ intentó robársela. El sospechoso, empezó a increparle (hablaba rumano) y pensé que le iba a pegar, pero surgió una tercera persona (creo que era otro rumano) que lo apartó y los dos se bajaron en Sagrada Família. El chico le dijo al turista que tuviera cuidado. Me bajé en la siguiente estación. No me gusta nada el metro.

COMENTARIOS

josep maria - 19/09/2010 09:45
(+25-0) COMENTARIO MÁS VALORADO
libre circulacion por europa perfecto, afincarse en una ciudad para vivir del cuento y del robo nada de nada,EXPULSIONES YA.
Peeter - 19/09/2010 08:25
(+11-0) Tenia hace ya un tiempo, un amigo que decia: En Suiza extiendes la mano en un paso de peatones y todos los cohces se paran para dejarte pasar. Yo le decia, -Pues aqui como lo hagas, te joderan el reloj sin darte ni cuenta, asi que no saques la mano izquierda si quieres conservar el peluco...
Jorge - 19/09/2010 08:09
(+8-0) Welcome to Barcelona, la ciutat cívica que hem aconsseguit gracies al alcadissim Jordi. Ara necessita fer una passejada per les rambles per continuar la ruta turistica, despres cap a la Barceloneta, pagui entrada al parc guell y veure la magnifica realitat de tota la ciutat. I recordi, en bici per poder saltarse totes les normes i porti ben agafada la cartera, no sigui que se la prenguin!!! Gracies per visitar

dissabte, 18 de setembre del 2010

Papanamericano

Mira que aquesta cançó quan la vaig escoltar al principi de l'estiu la odiaba...pero clar "el mecanisme de la múscia" ( que seria repetir una cançó a totes hores) fa que al final et pugui fins i tot agradar...o almenys saberte-la de memoria.

Cançó a part, aquest video està molt bé i em fa veure que la gent té molt molt temps lliure.
LA cançó es diu "We don`t speak americano" i també ha tingut molt d'èxit al programa "Tonterias las justas" de cuatro

">

divendres, 17 de setembre del 2010

Carta al director

Aquesta es la carta al director que vaig enviar ahir a El Periódico de Catalunya.
No crec que me la publiquin, així que la deixaré aquí.
Està en castellà perquè la historia em va sortir així

5 estaciones de metro.

No suelo coger el metro, pero al tener que hacer el viaje Entença -Dos de maig creí que era la manera más rápida de hacerlo, total son 5 paradas. Al ir a validar el billete delante mío una pareja se cuela descaradamente a base de forzar las puertas detrás de una señora. Pensé que no habría nadie vigilando, pero al girar la cabeza vi como estaba un señor de la TMB en la cabina el cual al verme bajó culpable los ojos. Bajé hacia el andén detrás de la pareja mientras se reía. Eran muy identificables, ya que el chico llevaba la camiseta de Messi, pero nadie apareció a decirles nada. Subo al vagón. Al llegar a Verdaguer, me encuentro que, a pesar que el vagón está medio vacio (son las 17h), nos colapsamos en una puerta. Me retiro y en ese momento cae una cartera. No es la mía sino de un extranjero que se agacha a recogerla. No se lo que ha pasado pero un chico dice que ha sido un joven tatuado sin los dos dientes frontales que le ha intentado robar. Este, en rumano, le empieza increpar,a chillar, creo que le va a golpear pero aparece otro rumano que lo coge y se bajan en la Sagrada Familia. El chico le dice al extranjero que "be careful" que se ha jugado el físico porque le ha visto como la cogía. Y yo me bajo en la siguiente parada. Corto e intenso, pero no me gusta nada el metro.

dijous, 16 de setembre del 2010

Inicis d'un blog

Doncs avui m'he aixecat inspirat.
Obro un blog i li poso de titol "Els ahirs absurds" Toma ja! i em queda una direcció de mail que lo únic que apareixeran per aquí son indis o musulmans.
Perquè "ahirs absurds"? Perquè tot el que s'acostumbra a escriure en un blog son "ahirs" una cosa que va pasar amb anterioritat, y absurd, perquè tot en aquesta vida m'ho sembla.

I avui he escrit "una carta al director" de El periodico...pero això ja ho escriuré demà, quan avui sigui "ahir"

"Voy de puta madre sintiéndome a solas
voy de arriba a abajo por mi cuarto en bolas,
ya no puedo salir mucho porque me aturdo
y es que todo en esta vida me parece absurdo"
Sr.Zambrana "Absurdo"(2008)