Traductor

dilluns, 19 de setembre del 2011

Finalitzada la cursa


Com ja apuntava en el meu anterior blog, em vaig apuntar a la cursa de la Mercé i la vaig correr aquest diumenge.
Les últimes dos setmanes han estat una mica calvari físic. Després de correr molts dies seguits, em vaig plantar el dissabte 10 al camp de futbol per fer un partit de pretemporada, pero a l'escalfament em vaig fer mal als quadríceps de les dos cames i poc vaig poder fer i en 20 minuts vaig demanar el canvi, doncs no podia ni xutar. Durant la setmana el tema va anar millorant, pero em feia mal. Divendres vaig anar a correr 30 minuts, dissabte vaig tornar al futbol i vaig jugar 40 pero amb bastantes molesties encara...i el diumenge 18 arribava la cursa de la Mercé. 10 kilometres per endavant i bastants dubtes amb la meva forma física.
Vaig sopar pasta la nit anterior, buscant l'ajuda dels carbohidrats, i vaig esmorzar un iogurt de muesli i cereals i mig litre d'Isostar. Vaig plantar-me a la plaça Espanya amb varis amics que anaven molt preparats, l'A.V. i el S.C corren habitualment, i després estavem el grup del D.S. el J.G i jo, que anvem menys preparats.
Bé, després d'una sortida una mica pesada, doncs vam sortir quan els primers feien 11 minuts que ja corrien, vam començar a trote "cochinero" baixant pel carrer Lleida, agafant entença i girant a Gran Via. Amb un carrer tan ample ja vam poder fer una mica d'"slalom" per anar adelantant a gent. Quan portavem dos i poc i estavem a plaça universitat el D.S em va senyalar a la ronda sant antoni, i per allà anaven els corredors ja!! el seu quilometre 7!!
Com que ja veiem que no els agafariem, estava clar que ens havien fet trampes no?, ja ens vam anar dispersant cadascú al seu ritme, aixi que ja em vaig quedar sol abans d'arribar al quilometre tres. Vam arribar al Carrer Marina i vam baixar i girar per Ausias March. Aquest carrer s'em va fer un pèl llarg i vaig arribar al km 5 on hi havien les botelles d'aigua amb un temps de 28.20m. Vaig fer càlculs i vaig pensar "cagada, no faré menys d'una hora". Vaig agafar dos ampolles d'aigua, una me la vaig tirar per sobre, i vaig seguir tirant fins la plaça universitat. Allà girem per rda sant antoni i vam agafar sepúlveda...anda que no se'm va fer llarg aquest carrer!! I jo pensava, cullons si no surt ni al monopoly Sepúlveda! Cada quilometre pensava, al següent em paro, pero arribava i pensava un altre més va! aixi que adelantant adelantant em vaig plantar al paralel que l'haviem de baixar i després pujar. La baixada se'm va fer llarga perquè no veia per on donavem la volta i quan dono la volta, ostia, es pujada...pero va que només queda aquest carrer, doncs ja veia les torres de la plaça Espanya. Aixi que vaig apretar una mica i a l'entrar a la plaça ja podia veure el crono que marcava una hora i vuit minuts. Ostia! doncs si he sortit al minut 11 encara faré menys d'una hora. Vaig apretar una mica més i SI!
Després a internet ho he pogut confirmar. Temps final 57:53, objectiu completat! Posició de Cursa 7537, mentre que al kilometre 5 havia pasat el 9231 aixi que he adelantat 1694 persones en 5 kilometres! no està gens malament i més tenint en compte el meu estat físic.
Dels que anavem l'A.V lógicament es va sortir de mapa i va fer 39:10, el S.C 43, el D.S que es un mamón perquè casi no habia entrenat i a sobre fuma, ha fet 53 i el J.G ho ha patit una mica i s'ha quedat en 1:04:00. Després he estat també amb els amics de la I.P que han fet tots menys d'una hora excepte la E.B que ha fet una hora clavada, amb la qual cosa tothom estava la mar de content.
I jo tambe ho estic, amb la meva mitja de 5,48 minuts per kilometre i havent aguantat sense parar-me ni un moment tot i que ho he desitjat a cada metre que feia.
La veritat es que això de correr vicia bastant, i ja estem pensant a fer la Cursa de Sants, a veure si aconsegueixo estar sobre els 55 minuts!
Lógicament no corres per guanyar, i el que et pica es superar-te a tu mateix. a veure que tal la próxima.


LlocGral Drs Nom_Cognoms Ll_Sx Temps Parcials mKm Ll_K5 Km5
7537 9495 Sergi Castells Barrancos 6589 57:53 (28:20-29:33) 5:48 9231 39:56

divendres, 2 de setembre del 2011

Cursa de la Mercé

Aquest any he vingut de l'estiu a tope, casi obsesionat amb fer esport.
Ja mentre era l'estiu vaig mentalitzar-me que havia d'estar en moviment, i en les 3 setmanes que he estat de vacances he anat a correr unes 5 vegades aproximadament 30 minuts cada vegada.
Pero el gran canvi l'he fet al tornar a Barcelona.
Després de 5 dies e descans i aclimatar-me a la tornada laboral, vaig començar a correr 30 minuts cada dia. Sempre el mateix recorregut, baixant dos de maig, girant a aragó, diagona, passeig de sant joan i tornant per còrsega. Més o menys, segons google maps, casi 5 kilometres.
M'he anat trobant millor cada dia. El motiu principal és que aquest any vull tornar al futbol com a jugador i he d'estar en forma, pero ara m'he posat un repte: Preparar-me per correr les 7 curses 10k de Barcelona. La primera d'elles la Mercé el pròxim dia 18. M'he agafat fins i tot el xip groc.
L'any passat vaig apuntar-me a la Cursa del Corte Inglés i va ser una mica desastre, ja que els 11km els vaig fer en casi hora i quart, pero clar, feia molts molts de mesos que no feia ni brot.
Així que aquesta vegada m'estic preparant a consciència, i els meus objectius seran aquests:

18/09/2010
Cursa de la Mercè 10km
Novembre
Open Jean Bouin 10km
Desembre
Cursa dels nassos 10km
Gener
Barri de Sant Antoni 10km
Abril
El Corte Inglés 11km
Abril
Nike-Bombers 10km
Juliol
La Maquinista 10km

WEB


A veure quantes aconsegueixo fer i les meves marques.

Després, quan acabi el repte, faré números de les que he pogut fer i els resultats. Així valoraré el següent pas que em fa especial il.lusió : correr una marató. Crec que correr 42 kilometres i arriba a la meta viu ha de ser una sensació increible.
A veure que faig!

Per cert, el cartell de la Mercé, una mica lletjet no?