Traductor

dilluns, 31 d’octubre del 2011

Cursa de Sants - Cross popular de Sants



Ahir, seguint amb el tema curses ( crec que obriré un blog paral.lel amb el tema ) vaig participar en la 33ª Edició de la cursa de sants.
Un altre vegada, com em va passar amb la Mercé, arribava amb dubtes físics doncs els genolls m'estaven fent una mica la guitza, pero vaig tirar de Radio Salil ( el meu nou descubriment estil calmatel pero mes fort ) i a les 10h del matí ja estava plantat a la rambla brasil per començar la cursa. Abans de la sortida xerres amb els amics tranquilament sobre els objectius que cadascú s'havia marcat. El D.S deia que volia baixar de 50, jo em donava per satisfet si em movia dintre dels 52-55 minuts, després de fer 57.53 a la Mercé, doncs ja creia que estava més rodat que llavors havent passat un mes i mig.
Doncs bé, comença la cursa per la rambla brasil i en 5 segons ja hem girat per la Carretera de Sants. com que no m'he enrecordat d'agafar rellotge per controlar-me el temps, he escollit una manera molt pachanguera de calcular-me'l. Em vaig posar tres cançons a l'ipod que sumaven una mica més de 10 minuts...aixi de trist. Vaig agafar Snoop dogg amb David Guetta, Rihanna Amb David Guetta i una de pitbull (tot i que l'odio ) bastant mogudetes per agafar bon ritme.

Crec que la música em porta en "volandas" ja que em trobo bastant bé i començo a tirar a bon ritme per l'Avinguda Madrid. He perdut la referència amb el D.S i el J.C que baixaran segur de 50 els dos. Els tinc davant? Darrera? si si, darrera...que estrany...vaig tirant i arribo als dos kilometres sense que hagin acabat les 3 cançons i penso que si estic en menys de 10 minuts als dos quilometres es que potser vaig massa ràpid i que ho pagaré.

El D.S m'adelanta de seguida...començo a patir, busco visualment el cartell dels tres quilometres pero no el veig. Baixo Numancia i giro a carrers estrets de Sants i a l'arribar a Joan Guell m'adelanta el J.C i em diu que pari una mica, que vaig massa ràpid per mi. Té raó, començo a pensar que l'he cagat i que no em podré regular l'esforç. Merda, he començat massa ràpid. LEs curses també són tota una batalla mental.
Veig al J.C com es va allunyant per la carretera de Sants i començo a defallir una mica. Entro de nou per la rambla brasil i hi ha una pujadeta que em fa veure les estrelles, tornem a agafar carretera de sants i abans d'arribar a Avinguda Madrid penso que ja hi ha prou de patir....em paro!! Ostres quina decepció, pero es que estic totalment K.O. i millor camino una miqueta. Començo a pensar que soc de físic més futbolero, que sempre estàs corrent i parant, aixi que no tardo massa en tornar arrencar. D'aquí al final comença a ser una mica suplici. on està l'aigua??? a veure si no hi ha? Al kilometre 6 trobo l'avituallament i m'ho prenc amb bastanta calma, a l'arribar a Avinguda a Madrid em paro a beure tranquilament caminant, ara ja no em fa tanta pena, estic la mar de tranquil. Enfilem un carrer de Sants en que espontàneament un bar dona gots d'aigua. uff quina sort, n'agafo un i segueix-ho tirant camí de l'España Industrial. Quan estem passant per la porta veig al meu company de feina R.R. el tinc a 5 metres i penso va, vaig a saludar-l'ho...però no puc, no arribo i veig com se m'allunya tot i que tampoc va fi. Així que em torno a parar...hattrick!!Tres vegades, bueno, aquesta vegada no dura massa i segueix-ho baixant el carrer Tarragona, amb una calor que ofega. Arribem a la plaça España i no tinc esma per ni mirar-la i a l'enfilar la carretera de Sants sé el que m'espera: un kilometre i mig una mica putes amb una pujada progressiva. ho intento agafar amb ganes pero al fer 500 metres em torno a parar...he d'agafar forces per fer el més digne posible els últims metres. Quan arranco es dona una situació que encara no havia viscut: vaig sol! Bueno, sol sol no que es imposible en una cursa, però tinc al de davant a uns 20 metres i el de darrera a uns 10. Em sorprén i em causa un mig somriure o potser és una expressió de dolor. El meu ritme és péssim pero vaig arribant i torna a sonar per 6 vegada Snoop Dogg, vaja, ja són més de 50 minuts però estic més a prop del que em pensava!!! Intento accelerar i quan arribo a la Rambla Brasil hi ha una pujada trencadora i al fons el crono. Ostres! 53.50!!! Intento accelerar pero no puc fer mases virgueries i quan arribo el crono marca 54.27. Doncs mira estic content!! Objectiu conseguit.

A l'acabar em poso a la cua per pendre quelcom. Em donen una placa, tot molt ben organitzat. Davant meu un nen de 15 anys diu que ha fet 53.30h...la mare que el va...bueno, no li foto una ostia perquè encara em guanyaria.
Em donen un suc de taronja del Mc Donalds bonisim, o almenys m'ho sembla a mi, un quart de taronja, xocolata desfeta (curiosa barreja) i un briox. I aquí em sento com un Dèu. M'en vaig xino xano a buscar els amics. Tothom ha aconseguit el seu objectiu.
Fins i tot l'A.V ha quedat el 61 de la cursa.
Comentem una mica la meva fulgurant sortida i el meu posterior enfonsament i ens anem a casa la mar de bé i bastant recuperats.

A l'arribar a casa, sorpresa!! El meu temps real ha estat 53.51!! Tenia 38 segons de delay per la sortida. Llavors el resultat ha estat bastant bo tot i haver-me aturat tantes vegades. Però el meu objectiu a la pròxima es portar rellotge i regular-me una mica l'esforç. No puc cremar-me tan al principi i patir tant el final.

Próxima parada la Cursa del Clot- Verneda- Sant Martí el 13 de novembre.
Próxim objectiu, estar sobre els 52 minuts!

Posició :963 - 72,88%
Dorsal 511
Posició als 5 km: 831
Temps final : 53:51:00
Parcials 5 km: (25:37-28:14)
Temps per kilometres : 5:24
Temps amb delay :54:27:00