Traductor

dilluns, 25 de juny del 2012

Tiki i Kaka

Dissabte em vaig disposar a veure el partit d'Espanya amb tota la intenció de veure un bon partit de futbol. Ho tenia tot : uns quarts de final de l'Eurocopa, Iniesta, Silva, Xavi, Casillas, etc.. per una banda, Ribery, Benzema, Nasri, etc... per l'altra. I que va resultar? Un partit horrorós, aburrit, insufrible... A més crec que estaba en una situació inmillorable per disfrutar d'un bon ambient, doncs estaba en un apartament amb 15 persones, 10 de Madrid, la mayoría forofos de "la roja". Mal partit, només un xut a porteria, pero victoria per dos a zero.

Però crec que lo pitjor ha estat després. Els mitjans de comunicació deien que havia estat un bany, una lliçó de futbol, de saber estar, de maduresa futbolística, de que la gent li té por a España...fins i tot hi ha un article del sots-director de Marca ( que no linkaré perquè és insufrible ) que simplement es titula "Me jodió" ( quin gran periodista ) en que explica que li va fotre que al minut 75 algú de la redacció digués que només portava la selecció un xut a porteria.

A mi hi ha dos coses que em fan reflexionar:
No entenc com poden comparar el joc del Barça amb el que fa la selecció. El barça juga amb un mig centre defensiu i la sel.lecció amb dos, amb la qual cosa el Barça ataca amb un més i defensa amb un menys. Això que suposa? Doncs moltíiiiiiisimes més oportunitats de gol ( més de 30 xuts en dos partits de semifinals de la Champions ), més control de pilota a prop de la porteria contraria, i al cap a la fi més espectacle. Per tant, és inclús una falta de respecte comparar els dos equips.

Però aquí no acaba tot. Tenint clar la diferència del primer punt, el Barça és durament criticat durant tot l'any dient que aborreix a tothom i que el futbol del Madrid és el que val la pena...llavors en que quedem??

Jo tinc clarísim que el joc del Barça no m'aburreix. A vegades es pasen amb els rondos pero tenen la intenció d'anar cap a porteria, amb més o menys encert.
El joc d'Espanya és insufrible, només es pensa en defensar...però si juguen sense davanter!!!!
Només hi ha que mirar l'últim mundial. Vuitens de final, Quarts de final, Semifinal y Final tot per, com a molt 1-0... I això es l'excel.lència?

Poden guanyar la Eurocopa un altre cop, però aquest equip no difereix molt de una Itàlia catenaccio. Bé, lo únic és que, segell Barça, no es té por de tenir la pilota.

Com diu el meu bro, el futbol està fatal...

1 comentari: