Traductor

dimecres, 23 de març del 2011

L'Absurdisme de Barcelona capitanejat per Inma Mayol


Ahir al períodico llegia sorprés una noticia "Barcelona vol suprimir la circulació de vehicles de més de 10 anys"
Es increible. Está clar que estem en la época de les prohibicions i arriba en una època que tant el govern central com el de l'ajuntament de Barcelona son socialistes i se suposava que progresistas i tolerants. Els autónomics tampoc es queden curts, doncs CIU ha tret la seva vena més conservadora i també ha prohibit la serie Infidels...així no anem bé.
Però tornant al tema vehícles, és molt indignant i més en el context de crisis que ens movem.
El meu cotxe té mes de 10 anys. El meu cotxe, però, pasa totes les revisions medioambientals (m'han parat alguna vegada a sant andreu a medir-ho) acaba de pasar la ITV anual sense masses problemes i pago religiosament l'abusiu impost de circulació per circular per Barcelona. A més, estic rodejat de zones verdes, zones blaves, zones de càrrega i descarga, ciclistes que no respecten res...VISCa Barcelona.
Però això no es suficient. Ara representa que soc un problema. Solució? Doncs resulta que m'hauré de comprar un altre cotxe i així ajudar al deficitari sector automovilístic ?. Ok. Pero...qui m'ajuda a mi?
Tot aixó ve promogut per la Srta pseudoprogre Inma Mayol. Doncs Iniciativa, amb mi heu perdut un vot.

La noticia aquí http://www.rtve.es/noticias/20110322/barcelona-estudia-prohibir-circulacion-coches-mas-10-anos-para-reducir-contaminacion/418805.shtml

3 comentaris:

  1. pensa que per ells és progre prohibir cotxes amb més de 10 anys d'antiguitat

    els hi agradaria una barcelona amb transport públic, bicicleta, espais verds... per tant tot i que han de prohibir, creuen que fan pol·lítiques d'esquerres

    a mi també em sorprèn una prohibició així, però pensa que els pol·lítics estan per fer mesures antipopulars, pel que creuen que és millor per tothom... i en aquest cas, si per la gent fos tothom aniria amb el seu cotxe propi a treballar si fos possible

    respecte el tema d'infidels, jo també he sentit el rumor, però malauradament es queda en això: en rumor. No tindran el valor de dir que ho han prohibit perquè saben que és massa perillós dir-ho, i no pots dir que és responsabilitat seva que ho hagin prohibit perquè potser ha estat per una altra cosa... ara bé, l'èxit de la sèrie mesclat amb el silenci per part de TV3 de no dir perquè deixen la sèrie (tot i que no s'han de justificar) fan que apareixin aquests rumors que com bé saps a vegades són veritat i a vegades no...

    ResponElimina
  2. Sempre he cregut que davant de mesures impopulars sempre hi ha coses que es podrien fer millor.
    Si volen bicis i menys cotxes doncs que potenciin els transports públics, que bona falta hi fa.
    Jo ara agafo poc el cotxe, pero em nego a pensar que amb un any m'hauré de desfer d'ell si m'acaben de dir que està tot ok.
    Jo el que crec és que hi ha el rerafons de potenciar la industria de l'automóvil, segur que pensant malament, pero es el que hi ha.
    I lo de infidels hi ha varis rumors. També diuen que ho cancelen perque els actors, tots coneguts, cobren bastant i la serie no surt a compte. L'altre rumor es que es Unió la que vol suprimir-ho. Aquesta última és lo fàcil, doncs és la cristiano-dreta i la serie és una mica pujadeta de to.
    I ojo, que també es rumoreja de cancel.lar el polonia...

    ResponElimina
  3. Això és una tonteria producte d'una nit plena d'alcohol i sexe.

    ResponElimina