Traductor

divendres, 4 de maig del 2012

L'EGOisme esportiu

Mai hagués pensat que publicaria en el meu blog una foto del Mourinho, pero il.lustra perfectament la meva reflexió.
Aquests dies ha guanyat la lliga el Madrid. No he vist quasi bé res de les celebracions ( ojos que no ven... ) pero si he vist un parell de coses que m'han cridat l'atenció. Com es pot veure a la foto, Mourinho ensenya 7 dits. Per què? Doncs perquè son les lligues que ell ha guanyat. Amb el Madrid? NO! A la seva carrera! I jo em pregunto, si soc seguidor del Madrid, que m'importa el que aquest senyor hagi fet? D'acord que no esperem que fagi el nº 32 que son les lligues que porten, però aquest gest demostra que els esportistes són egoistes que només s'enrecorden de lo seu. Pero no és només una cosa exclusiva d'aquest "senyor" en la imatge també es veu el Casillas senyalant que ell ha guanyat 5 lligues y el Ramos 3...i a mi que? EGO
Pero no s'acaba aquí, no és una cosa exclusiva del Madrid. Gent com Messi quan vam guanyar la 4rta Champions només feia que passejar-se ensenyant 3 dits, i jo pensava ostia que portem 4! Que més em dona que ell porti tres! Exaltació d'ego. Jo soc un crack perquè em porto 3, l'altra tan me fot. Doncs escolta, a mi no! Que son 4!!
També ho he vist fer a altres llegendes de l'esport com Michael Jordan fent el número 6 ( si bé aquí inclús es podria disculpar perquè els 6 anells que té Chicago els va aconseguir amb ell) o Kobe Bryant. Joan Carles Navarro també es va recorrer el Palau Blaugrana com un boig ensenyant 6 dits perquè portava 6 títols de Lliga amb el Barça. Com si el Barça no existís abans que ell... En fi, que la meva conclusió és que molt sentir els colors i molta ostia, però que al cap i a la fi als esportistes l'únic que realment els interesa és el que han aconseguit ells. Exaltacions d'ego. Jo amb aquest gestos no m'identifico gens.

1 comentari:

  1. Es bastant normal per la pressió que suportan, ja que quant van maldades també es personalitza.

    ResponElimina