Traductor

dilluns, 20 de setembre del 2010

Carta al Periódico publicada!

M'he sorprés a l'entrar a la web del Periódico, doncs he vist que a data d'ahir es pot haber publicat la meva carta al director que vaig transcriure l'altre dia en el blog. Ara miraré en prensa si es va publicar o simplement l'han publicat a la web.
M'han fet gràcia vàries coses:
1- El titol l'han canviat.Ara es diu: Colones y Cacos. Si més no, curiós.
2- La noticia té 12 vots a favor i cap en contra. És a dir, soc acceptat pel 100% de la gent que l'ha llegit. un honor.
3- M'han canviat bastantes coses del text.
4- La gent ha fet 3 comentaris que han sigut valorats per 44 persones totes positivament.

Perquè ho pogueu comparar aquí teniu el text i el link, aixi com els comentaris.
Son els meus dos minuts de fama...

LINK

Colones y cacosDomingo, 19 de septiembre del 2010 Sergi Castells Barrancos - (Barcelona) Votos: +12 -0 Comentarios (3) No suelo coger el metro, pero al tener que hacer el trayecto Entença-Dos de Maig creí que era la manera más rápida; total, solo son cinco paradas. Al ir a validar el billete, delante de mí una pareja se coló descaradamente al forzar las puertas. Pensé que no habría nadie vigilando, pero al girar la cabeza vi a un señor de TMB en la cabina, el cual, al verme, bajó la vista. Descendí hacia el andén detrás de la pareja; ambos se reían. Eran fácilmente identificables, ya que el chico llevaba una camiseta de Messi, pero nadie apareció para decirles algo. Subí al vagón. Al llegar a Verdaguer, hubo un tremendo colapso para salir. Me eché para atrás y, en ese momento, cayó una cartera al suelo. No era la mía, sino la de un turista extranjero, que se agachó para recogerla. No sé qué pasó exactamente, pero un chico dijo que ¿un joven tatuado al que le faltaban dos dientes¿ intentó robársela. El sospechoso, empezó a increparle (hablaba rumano) y pensé que le iba a pegar, pero surgió una tercera persona (creo que era otro rumano) que lo apartó y los dos se bajaron en Sagrada Família. El chico le dijo al turista que tuviera cuidado. Me bajé en la siguiente estación. No me gusta nada el metro.

COMENTARIOS

josep maria - 19/09/2010 09:45
(+25-0) COMENTARIO MÁS VALORADO
libre circulacion por europa perfecto, afincarse en una ciudad para vivir del cuento y del robo nada de nada,EXPULSIONES YA.
Peeter - 19/09/2010 08:25
(+11-0) Tenia hace ya un tiempo, un amigo que decia: En Suiza extiendes la mano en un paso de peatones y todos los cohces se paran para dejarte pasar. Yo le decia, -Pues aqui como lo hagas, te joderan el reloj sin darte ni cuenta, asi que no saques la mano izquierda si quieres conservar el peluco...
Jorge - 19/09/2010 08:09
(+8-0) Welcome to Barcelona, la ciutat cívica que hem aconsseguit gracies al alcadissim Jordi. Ara necessita fer una passejada per les rambles per continuar la ruta turistica, despres cap a la Barceloneta, pagui entrada al parc guell y veure la magnifica realitat de tota la ciutat. I recordi, en bici per poder saltarse totes les normes i porti ben agafada la cartera, no sigui que se la prenguin!!! Gracies per visitar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada