Traductor

dimecres, 22 de setembre del 2010

"Por lo civil o lo criminal"




Fa uns mesos, coincidint amb el partit Madrid-Barça, el fill de puta del Sr. Eduardo Inda (director del marca, i que quan el seu nom sorti en aquest blog sempre anirà acompanyat d'un insult, que per aixo es el meu blog!) va dir que s'havia de parar al Messi "por lo civil o lo criminal", lo qual ja vaig considerar que era una alentació a la violencia. Fair play cero points.
Doncs ara, el cabron del Inda, que fa les editorials del diari cada dia, se li omple la boca dient que el Marca defensa el joc net, que s'ha de protegir al CR7, al Agüero y a tota la gent que fa bon futbol. Inda, mamón, tu ets un cínic asquerós.
El Marca era un diari seriós, madrileny, pero amb cap. Pero desde que el subnormal de l'Inda està de director a empitjorat molt. No han dubtat en posar moltes vegades al CR7 en portada mig desputllat. Segur que s'en fa "pajillas" amb aquestes fotos el molt mamón de l'Inda.

Pero ja avui, després de tanta defensa al joc net, el Marca s'ha tornat a treure la careta. Ja en portada surt avui una entrada del Daniel Alves a un jugador del Racing en que es deia que aquesta acció no havia estat sancionada amb targeta ni sanció sent igual que la del Ulfjalusi. La meva sorpresa es gran al veure que aquesta entrada es va produir...al FEBRER DEL 2009!!!
Cullons, llavors tirem d'hemeroteca i pensem en el Figo que va lesionar de per vida a un prometedor central del Zaragoza, o al Goicoechea que es va carregar al Maradona, etc...

En fin, Inda Cabrón, Saluda al Campeón.

2 comentaris:

  1. Et fotràn fora del blog per possar insults i paraules grolleres.

    ResponElimina
  2. Es que amb aquest tiu m'encenc...

    ResponElimina